«Це був історичний момент»: Зозуля розповів, як змінилися відносини ультрас Металіста та Дніпра

Переглядів 449
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це був історичний момент»: Зозуля розповів, як змінилися відносини ультрас Металіста та Дніпра
Роман Зозуля. Фото: instagram
Колишній нападник збірної України, Дніпра та Динамо Роман Зозуля розповів. Які зараз відносини між ультрасами дніпровського Дніпра та харківського Металіста.

Екс-форвард збірної України Зозуля згадав запеклі протистояння між фанами Дніпра та Металіста.

«Якщо хтось не знає, то Дніпро та Металіст до війни 2014 року були запеклими ворогами. Ні, навіть не так! Вони ненавиділи один одного. На кожній грі ми відчували, яке пекло навколо нас. Фанати зустрічали нас біля бази, палили фаєри, дими та заряджали нас піснями. Ви могли бачити те, що відбувалося на трибунах. Яка ненависть була у будь-якому фанатському заряді».

Також Зозуля розповів, як все змінилося після 2014 року. На його думку, стався історичний момент.

«Але 2014 рік змінив усе. Я пам'ятаю, як з'явилася домовленість між усіма "движками" про перемир'я. Тоді всі фанати об'єдналися заради перемоги та допомоги. Це, мабуть, був історичний момент. Ще ніколи наші фани не те, що не давили один одному руки, а й стояли на одній трибуні».

Нагадаємо, що Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі. На початку грудня нападник підписав контракт із клубом Райо Махадаонда, який представляє третій іспанський дивізіон. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.