«Це дикий клуб»: експерт розповів, де може продовжити кар'єру Маліновський

Переглядів 1538
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це дикий клуб»: експерт розповів, де може продовжити кар'єру Маліновський
Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
Відомий коментатор Роберто Моралес висловився про можливу зміну клубної прописки півзахисника італійської Аталанти Руслана Маліновського у трансферне зимове вікно.

Цього сезону хавбек випав з основної обойми Аталанти і сумарно зіграв у всіх турнірах 325 хвилин, забивши один м'яч і віддавши одну результативну передачу.

В ексклюзивному інтерв'ю Fanday Моралес заявив, що Маліновському буде складно пробитися в основу Тоттенхема, який раніше виявляв інтерес до нього.

«Марсель – це дикий клуб. Вони багато чого хочуть, але можна припустити. Це, до речі, єдиний клуб у Франції, де бажання перевищують стратегію. Тоттенхем для Маліновського – реально лише резерв».

Також журналіст зазначив, що Маліновському, якщо й міняти клуб, краще вибирати з італійських команд.

«Маліновський має лише ринок Італії, серйозно. Там він себе зарекомендував, там його знають, на цьому ринку працюють люди, які поводяться, і вони можуть там його запропонувати. Це команди будь-якого рівня від Інтера і, можливо, трохи нижчі».

29-річний Маліновський перейшов до Аталанти з бельгійського Генка влітку 2019 року і провів у складі бергамасок 137 матчів, у яких забив 30 м'ячів та зробив 27 асистів.

Контракт українця з клубом з Бергамо діє до літа наступного року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 28 мільйонів євро.