Зіграв весь матч та отримав жовту картку: українець допоміг перемогти своїй команді, яка йде першою в чемпіонаті Франції

Переглядів 2624
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Зіграв весь матч та отримав жовту картку: українець допоміг перемогти своїй команді, яка йде першою в чемпіонаті Франції
Данило Ігнатенко. Фото: Google
Півзахисник Данило Ігнатенко продовжує радувати своєю грою у чемпіонаті Франції. Цього разу українець зробив свій внесок у перемогу Бордо над Аннесі.

У матчі тринадцятого туру французької Ліги 1 Бордо на своєму полі грав із Аннесі. Жирондинці виграли цю зустріч із рахунком 1:0 завдяки голу Ділана Бакви на 22-й хвилині поєдинку. 25-річний український півзахисник зіграв у цьому матчі усі 90 хвилин. У другій половині зустрічі Ігнатенко отримав жовту картку.

Завдяки цій перемозі Бордо з 27 очками впевнено лідирує в Лізі 2 чемпіонату Франції. У другого Сошо, який зіграв унічию, 24 бали в активі.

Ігнатенко перейшов до Бордо у січні 2022 року. Цього сезону він зіграв за жирондинців 11 матчів, у яких відзначився двома голами та одним результативним пасом.

Вихованець запорізького Металурга Ігнатенко належав Шахтарю у 2016-2022 роках. На той час на правах оренди він грав Маріуполь, Ференцварош та Дніпро-1. Також Данило у 2022 році дебютував за збірну України, у складі якої вже зіграв чотири матчі та забив один м'яч. Transfermarkt оцінює Ігнатенка у 1,5 млн євро.

X