«Це дуже важлива перемога для наших фанатів»: Мудрик висловився про довгоочікуваний успіх Челсі

Переглядів 7123
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Це дуже важлива перемога для наших фанатів»: Мудрик висловився про довгоочікуваний успіх Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик напередодні матчу з Ноттінгем Форест висловився про вікторію в попередньому турі в матчі з Борнмутом. У тій зустрічі лондонці виграли з рахунком 3:1.

Український вінгер Челсі прокоментував довгоочікувану перемогу лондонців у рамках 35 туру Англійської Прем’єр-ліги Англії. В цій зустрічі «аристократи» з українцем у складі виграли на виїзді у Борнмута з рахунком 3:1.

«Так, це дуже важлива перемога для всіх, для наших фанатів. І ми повинні бути впевнені, що ми будемо йти вперед і підтримувати цей рівень, тому що це великий клуб. Ми повинні тільки вигравати», – сказав Мудрик в інтерв’ю прес-службі лондонського клубу.

Мудрик на даний момент зіграв за Челсі 15 матчів та записав до свого активу дві результативні передачі.

Додамо те, що в матчі з Борнмутом була перша перемога після повернення в Челсі Френка Лемпарда, який зараз є виконуючим обов’язки головного тренера лондонців. Попередні шість поєдинків з Лемпардом лондонці програли.

Зазначимо, що Челсі вперше з 11 березня здобув перемогу. Тоді «аристократи» виграли у Лестера з рахунком 3:1. Після цієї вікторії лондонці гарантували собі місце в АПЛ на наступний сезон. 

Після переможного поєдинку Челсі з 42 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці елітного англійського дивізіону. Наступний матч лондонці зіграють на своєму полі 13 травня з Ноттінгем Форест.