«Це фантастика для них»: Вокер, який вперше забив за Англію, емоційно відреагував на нічию зі збірною України

Переглядів 2104
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Це фантастика для них»: Вокер, який вперше забив за Англію, емоційно відреагував на нічию зі збірною України
Кайл Вокер у матчі з Україною. Фото: Google
Досвідчений англійський захисник Кайл Вокер дав коментар з приводу нічийного матчу проти української команди, якій він забив свій перший м'яч за британську збірну.

Дев’ятого вересня в рамках відбіркового циклу Євро-2024 Україна та Англія в польському Вроцлаві зіграли внічию 1:1.

33-річний захисник Ман Сіті Кайл Вокер, який відзначився голом за національну команду Англії у ворота збірної України, дав коментар.

«Мій гол? Я граю з Кейном уже кілька років і знаю, що він любить опускатися в глибину і помічає такі забігання. Я побачив коридор. Це демонструє, наскільки він розумний футболіст. Нам просто потрібна найкраща версія Кейна. Радий, що зміг зробити свій внесок, але моя основна робота – не давати забивати голи», – цитує Вокера ВВС.

Також досвідчений футболіст збірної Англії сказав наступне:

«Іноді трапляються такі матчі. Ми багато володіли м'ячем, мали створити ще кілька моментів, але Україна зіграла добре. Це фантастика для них після всього, через що вони пройшли», - додав Вокер, для якого гол у ворота синьо-жовтих став дебютним у футболі збірної Англії.

У матчі з Україною зіграв і Джордан Гендерсон, який на Євро-2020 у ворота синьо-жовтих теж забив свій дебютний гол за Англію (4:0).

  • Після поєдинку в Польщі в групі С Україна з сімома очками іде другою. Перша Англія має 13 балів. У третьої Італії та четвертої Північної Македонії по чотири очки. Мальта з нулем балів знаходиться на п'ятій позиції.
  • Наступний матч українська збірна зіграє з Італією в Мілані 12 вересня. Початок зустрічі о 21:45.