«Це лише чутки»: у Ворсклі відреагували на можливе призначення Скрипника тренером збірної України

Переглядів 857
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це лише чутки»: у Ворсклі відреагували на можливе призначення Скрипника тренером збірної України
Віктор Скрипник. Фото: Ворскла
Віце-президент полтавської Ворскли Олег Лисак прокоментував інформацію про те, що головний тренер команди Віктор Скрипник може очолити збірну України.

Лисак заявив, що перехід Скрипника на посаду головного тренера національної команди країни – це чутки, але Ворскла, у разі чого, готова до переговорів.

«Чи зверталася до нас УАФ щодо Скрипника? Поки що це лише чутки. Ми цінуємо свого головного тренера, у нас довгостроковий контракт і ми не розраховуємо, що його буде припинено найближчим часом.

Звичайно, якщо збірна потребуватиме тренера, ми вестимемо діалог і підемо на зустріч. Але поки що це чутки».

Також Лисак запевнив, що Ворскла піде на зустріч Скрипнику у його бажанні очолити головну команду країни.

«Чи не будемо проти, щоб Скрипник поєднував роботу у Ворсклі зі збірною? Ми завжди йтимемо назустріч головному тренеру. Кожен із нас мріє, щоб тренер, гравці чи персонал Ворскли був залучений до національної команди України.

У нас вже є один представник у збірній – це лікар, і ми хотіли б розширити наш контингент», — сказав Лиска в інтерв'ю ютуб-каналу «Футбол 2»

За інформацією «ТаТоТаке», УАФ вела переговори не лише з Ребровим, якого вважають основним кандидатом на посаду наставника команди України, а й із головним тренером Ворскли Віктором Скрипником.