«Це може бути хорошим стартом»: президент Десни Левін висловився про майбутнє чернігівського клубу

Переглядів 24662
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Це може бути хорошим стартом»: президент Десни Левін висловився про майбутнє чернігівського клубу
Володимир Левін. Фото: ФК Десна
Президент чернігівського клубу Десна Володимир Левін висловився щодо майбутнього біло-синього команди, який тимчасово перестав брати участь в УПЛ через війну в Україні.

Володимир Левін прокоментував трансферні плани чернігівського клубу. На його думку, цей процес буде складним через бан.

«Підбір гравців – це найскладніший процес, особливо якщо вони доступні лише під час трансферного вікна. Однак трансферний бан може обмежувати можливість залучення нових гравців, що ускладнює завдання зібрати повноцінну команду. Це проблема, яку потрібно вирішити, щоб команда могла укомплектувати свій склад якнайкраще»

Також Левін розповів, за яким планом рухатиметься Десна. Він вважає, що було б непогано стартувати у Другій лізі, а згодом дістатися до УПЛ. 

«Що стосується можливості початку сезону у Другій лізі для нової команди з однойменною назвою Десна, то це може бути хорошим стартом, що дозволяє колективу формувати свій склад, розвивати гравців та досягти успіху в нижчому дивізіоні. 

У майбутньому команда може прагнути повернутися до вищої ліги та об’єднати клуби, щоб зберегти історичні традиції та залучити підтримку вболівальників», — сказав Левін прес-службі Десни.

  • російські війська розбомбили домашній стадіон Десни та повністю знищили тренувальну базу чернігівців.
  • Команда не змогла стартувати у сезоні УПЛ.
  • Десна зарезервувала собі місце в елітному дивізіоні на майбутнє.