«Це не іграшки»: колишній захисник Шахтаря змінив професію – чим зараз займається ексзахисник «гірників»

Переглядів 1142
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це не іграшки»: колишній захисник Шахтаря змінив професію – чим зараз займається ексзахисник «гірників»
Космін Беркеуан. Фото: Google
Колишній захисник донецького Шахтаря румун Космін Беркеуан розповів, чим вирішив займатися після закінчення своєї професійної кар’єри. Ця професія точно здивує.

Космін Беркеуан став фермером, коли закінчив із професійним спортом. На думку румуна, варто бути готовим до всього. Він згадав, як спочатку йому все давалося складно, але зрештою довелося вчитися на ходу.

«У житті треба бути готовим до всього. І мені завжди подобалися нові виклики. Я знаю Джіджі близько 25 років. Я сказав йому: «Якщо я тобі знадоблюсь, то готовий на сто відсотків». Я справді не знав, що таке робота на землі, але я пристосувався. Насправді я не мав часу подумати як слід, бо події розвивалися дуже стрімко. Довелося всьому вчитися вже на ходу».

Також Космін розповів, в чому полягає його основне завдання та робота. Колишній футболіст порівняв свої обов’язки з обов’язками пілота літака, адже він не має права на помилку. 

«Потрібно створювати команду, як у футболі. Моя робота полягає в тому, щоб забезпечити безпечну доставку продуктів для зберігання. Це близько 2500 гектарів посівів гороху, пшениці, кукурудзи, ріпаку, соняшнику. Це не іграшки. Я порівняв би це з літаком. Ви не можете помилятися. І це не так просто, як здається», — розповів Беркеуан в інтерв'ю Prosport.

  • Космін Беркеуан виступав за Шахтар з 2004 по 2008 роки: 21 матч, один гол.
  • У помаранчево-чорній футболці Беркеуан двічі ставав чемпіоном України у сезонах 2004/2005 та 2005/2006 років.