Прикра та недопустима поразка: Григорчук розповів, чому Чорноморець змушений боротися за виживання

Переглядів 1815
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
0 голосів
Прикра та недопустима поразка: Григорчук розповів, чому Чорноморець змушений боротися за виживання
Роман Григорчук. Фото: ФК Чорноморець
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук після поразки його команди у грі 29-го туру УПЛ від львівського Руху (1:3) дав післяматчевий коментар.

Сьогодні, 29 травня, Чорноморець зазнав поразки від Руху (1:3). Головний тренер одеситів Роман Григорчук прокоментував несподіваний результат.

«В цілому можна говорити, що у нас були нагоди, ми могли забити, але зараз це нікому не цікаво. Цікавить тільки результат.

Якби цей програш був у іншій стратегічній ситуації, коли ми були б на іншому місці у турнірній таблиці, то якось по-іншому можна було б дивитися на результат, а зараз ми дивимося на це, як на прикру та недопустиму поразку». 

Наставник Чорноморця, що боротьба за виживання до останнього туру можна сприймати як новий та цікавий тест. 

«У спорті, як би ти не грав – треба виграти, треба вміти добитися результату в необхідний момент, але тепер можна сказати, що у нас з'явився шанс перевірити себе в наступній грі, як ми у такій складній ситуації себе поведемо. Тест для кожного з нас, це цікаво».

Григорчук наголосив на тому, що вони опинилися в такій складній ситуації саме через серйозну втрату залікових балів у першій частині сезону.

«Це не перша гра, яку ми просто не могли програти. Але ми підіймаємо голову і розуміємо, що те, як Чорноморець провів другу частину чемпіонату – ніяк не виліт, це набагато вище місце у таблиці.

Але через те, що у першому колі ми втратили дуже багато очок, зараз ми в такій ситуації», — сказав Григорчук. 

Наступний свій матч Чорноморець проведе у неділю, 4 червня, з харківським Металістом. Гра розпочнеться о 15:00.