«Це не по-християнськи»: журналіст присоромив Шахтар за незрозуміле звільнення Йовічевича

Переглядів 2656
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Це не по-християнськи»: журналіст присоромив Шахтар за незрозуміле звільнення Йовічевича
Ігор Йовічевич. Фото: ФК Шахтар
Відомий український журналіст Сергій Болотніков висловився з приводу несподіваного звільнення донецьким Шахтарем головного тренера Ігора Йовічевича.

У п'ятницю, 9 червня, Ігор Йовічевич в інтерв'ю підтвердив інформацію про те, що він покине посаду головного тренера Шахтаря.

Відомий журналіст Сергій Болотніков прокоментував таке рішення керівництва донеччан.

«Як до цього ставитись? Я вважаю, що це повна дурня. По-перше, це нелогічно, бо людина виграла все, що можна було виграти. Вийшов у євровесну, здобув золото чемпіонату».

Болотніков вважає, що Йовічевич витиск максимум з того складу, що в нього був

«По-друге, це не по-християнськи. Ви тиждень тому носили його на руках, а тепер просто стусан під зад і викидаєте з клубу незрозуміло за що. По-третє, це зарозуміло зі сторони Шахтаря. Немає якихось підстав вимагати від Шахтаря грати краще. Таким складом, те що Йовічевич зробив, це вже невеличкий подвиг».

Гравці та персонал Шахтаря. Фото: ФК Шахтар

Ведучий переконаний, що хто б не замінив хорватського спеціаліста на посаді наставника Шахтарі нічого кардинально не зміниться.

«Який би тренер на його місце не прийшов, я не думаю, що буде принципово краще чи якось цікавіше. Мені здається, що Шахтар біситься з жиру», – зазначив Болотніков на ютуб-каналі KDK.

Раніше повідомлялося, що Патрік ван Левуен незабаром очолить Шахтар.  

  • Йовічевич провів на чолі Шахтаря: 40 матчів, 24 перемоги, 11 нічиїх та п'ять поразок. Його контракт мав закінчуватись 30 червня 2024 року.
  • Цього сезону донеччан виграли чемпіонат України та дійшли до 1/8 Ліги Європи, де вилетіли від Феєнорду (2:8 по сумі двох матчів).
  • Раніше фахівець працював з такими клубами – Карпати, Цельє, Динамо (Загреб), Дніпро-1.