«Це перегляд Netflix»: Миколенко розповів про неочікувану користь від американського стрімінгового сервісу

Переглядів 935
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це перегляд Netflix»: Миколенко розповів про неочікувану користь від американського стрімінгового сервісу
Віталій Миколенко. Фото ФК Евертон
Віталій Миколенко, що виступає на позиції лівого захисника Євертона та збірної України, виділив головну свою проблему після переїзду з Києва до Лондона.

Віталій Миколенко вже рік провів в Англії після трансферу з Динамо. Прес-служба «ірисок» поцікавилася у 23-річного захисника про основні відмінності між його батьківщиною та Великою Британією.

«Усім. Насамперед – це мова. Для мене це була велика проблема.

Якоюсь мірою мені досі важко, тому що тут різні акценти, і не так просто зрозуміти всіх досконало, але з кожним разом стає все кращим».

Журналіст зазначив, що Віталій давав інтерв'ю англійською та без перекладача. За словами футболіста, удосконалити знання іноземної мови йому допомогли фільми.

«Основний спосіб, у якому я став кращим у спілкуванні з товаришами по команді – це перегляд Netflix. По можливості намагаюся дивитись англійською, але якщо набридне, дивитимуся українською з англійськими субтитрами. Коли я це роблю, я більше читаю англійською, ніж дивлюся серіали, тож це мені дуже допомогло», – цитує Миколенко клубна прес-служба.

Миколенко цього сезону провів за Евертон у всіх турнірах 24 матчі. Результативними діями не вирізнявся. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

X