«Це перешкоджає йому»: наставник Інгульця поділився думкою про Мудрика після гри відбору на Євро-2024

Переглядів 1231
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Це перешкоджає йому»: наставник Інгульця поділився думкою про Мудрика після гри відбору на Євро-2024
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Сергій Ковалець, який займає посаду головного тренера петровського Інгульця, прокоментував гру вінгера лондонського Челсі та національної збірної України Михайла Мудрика.

У неділю, 26 березня, Мудрик узяв участь у матчі кваліфікації на Євро-2024, у якому національна збірна України програла на виїзді команді Англії (0:2)та став гіршим гравцем поєдинку за думкою статистичного порталу Sofascore.

Сергій Ковалець вірить, що Мудрик впорається з труднощами і незабаром покаже свої найкращі якості, про що розповів в інтерв'ю сайту Zbirna.com.

«Давайте будемо терплячі й не робитимемо поспішних висновків. Мудрику потрібен час, щоб адаптуватися в дуже сильному англійському елітному дивізіоні. Поки що над ним тяжіє тягар відповідальності. Це дуже перешкоджає йому демонструвати свої найкращі якості. 

Але збагатившись цінним досвідом, Мудрик усе може виправити, і я вірю, що вже в червневих матчах відбіркового циклу ми побачимо зовсім іншого Михайла», - сказав Ковалець.

22-річний Мудрик провів за Челсі сім матчів і зробив одну гольову передачу. У складі національної збірної України Михайло зіграв дев'ять поєдинків, але не відзначився результативними діями.

У червні збірна України проведе два матчі в рамках кваліфікації на Євро-2024: