«Це повна дурість»: Красніков відреагував на інформацію про претензії на компенсацію за трансфер Мудрика

Переглядів 6873
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Це повна дурість»: Красніков відреагував на інформацію про претензії на компенсацію за трансфер Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
У середині січня лондонський Челсі оголосив про перехід півзахисника збірної України та донецького Шахтаря Михайла Мудрика. Згодом з'явилися чутки, що бонус за трансфер може отримати Євген Красніков.

Раніше з'явилася інформація, що Красніков претендує на п'ять мільйонів євро від трансферу Мудрика до Челсі. Функціонер, який зараз обіймає посаду спортивного директора у Дніпрі-1, спростував ці чутки. 

«Це повна дурість. Я ні на що не претендую. І не можу претендувати, я ж не агент. Це цілковита дурниця або інформаційний вкид. Хтось захотів пропіаритись, сказав дурницю, а люди слухають.

Те, що я ніби наставник для Міші з дитинства, це одне. Але у нього є агенти, Люндовський і Альохін, яких я йому порекомендував. І вони його вели багато років. А я функціонер, не маю права бути посередником», – розповів Красніков у коментарі Tribuna.com.

Мудрик займався в академіях Металіста (2010-2014), Дніпра (2014-2016) та Шахтаря (з 2016 року).

Офіційно повідомлялося, що Шахтар отримає за 22-річного гравця 70 мільйонів євро та ще 30 мільйонів євро передбачені у вигляді бонусів. Контракт Мудрика з Челсі підписано до літа 2031 року.

Зарплата українського вінгера у стані синіх становитиме сім з половиною мільйонів євро на рік.

X