«Це рекорд у світі футболу»: журналіст розкрив деталі трансферу Циганкова з Динамо в Жирону

Переглядів 1833
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це рекорд у світі футболу»: журналіст розкрив деталі трансферу Циганкова з Динамо в Жирону
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Відомий телекоментатор Ігор Бурбас поділився своєю думкою на трансфер українського півзахисника київського Динамо Віктора Циганкова в іспанську Жирону.

Сьогодні, 17 січня, 25-річний півзахисник Динамо Віктор Циганков підписав контракт із Жироною. Угода діятиме до літа 2027 року.

Журналіст Бурбас у своєму телегра-каналі зізнався, що вважає угоду з продажу Циганкова до Жирони вигідною для Динамо.

«Київ дуже навіть непогано виручив, я би навіть сказав, це рекорд у світі футболу отримати такі живі + потенційні гроші за гравця, в якого лишалося по суті чотири (!) місяці контракту. І це в умовах категоричної відмови Віктора Циганкова подовжити співпрацю».

Також Бурбас пояснив, що київський гранд отримає 50% не від суми наступного перепродажу Циганкова Жироної, а половину від виторгу.

«П’ять млн євро зараз, 50% від наступної виручки. Прошу не плутати з сумою наступного продажу. Поясню різницю. Якщо Жирона невдовзі продасть українця за 15 млн, то чиста виручка у такому випадку складе 10 млн, які вона і розділить з Динамо».

Циганков підписав контракт з іспанським клубом до літа 2027 року,

Зазначимо, що Жирона посідає 11-е місце у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Наразі команда має у своєму активі 21 набране очко після 17 зіграних поєдинків. Від зони вильоту Жирону відокремлюють п'ять пунктів.

Найближчий матч у команди заплановано на 22 січня проти Вільярреала у гостях у рамках Ла Ліги.