«Це ризиковане рішення»: відомий журналіст прокоментував останню кадрову новину зі стану Динамо

Переглядів 8303
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
«Це ризиковане рішення»: відомий журналіст прокоментував останню кадрову новину зі стану Динамо
Артем Бєсєдін. Фото: Google
Журналіст Артур Валерко поділився своїми думками щодо розставання Динамо з нападником Артемом Бесєдіним. За думкою експерта, це кадрове рішення динамівців створює ризик на вістрі атаки киян.

Журналіст Артур Валерко прокоментував рішення Динамо розстатися зі своїм нападником Артемом Бєсєдіним. За словами журналіста, від дострокового розірвання контракту будуть задоволені обидві сторони:

«Думаю, завжди в таких випадках потрібно відштовхуватися від офіційного формулювання. Клуб і гравець досягли угоди про розірвання контракту. Це продумане рішення обох сторін - бажання Бєсєдіна почати з чистого аркуша після невдалого періоду і ставка Динамо на Ваната як найперспективнішого нападника».

Відштовхуючись від чинної кадрової ситуації киян, Валерко у інтерв’ю FanDay.net зазначив, що в Динамо може скластися ризикова ситуація на вістрі атаки:

«Це ризиковане рішення, тому що з легіонером Раміресом Ванат залишається фактично єдиним нападником. Якщо судити за двома найдурнішими дискваліфікаціями, на які він нарвався цього року». 

Втім, за словами журналіста, головний тренер Динамо Мірча Луческу може опиратися на гравців, які повернулися з оренди:

«Але суто математично повернуті кілька орендованих (наприклад, Ісаєнко з Поповим із Колоса), має колись відновитися Супряга. Зрештою, завжди можна запхати в атаку Гармаша. Отже, Динамо поставило крапку на перспективах Бєсєдіна і не боїться з ним прощатися».

Артем Бєсєдін. Фото: Google

Також Валерко прокоментував, у якому психологічному стані зараз знаходиться форвард:

«Звичайно ж, у важкому. У нього випав навіть не останній рік - роки. Травма, дискваліфікація, невдала оренда. Але ось у чому справа. У 143 матчах за Динамо він забив 35 м'ячів. Це не випадково. Тож йому потрібно спокійно працювати над відновленням форми - і своє місце він обов'язково займе».

Наостанок журналіст зазначив, що Бесєдін у Динамо перебував під тиском, тому зміна клубу форварду піде лише на користь:

«Артем, щойно повертається після травми, одразу потрапляє під прес: «ось, Бєсєдін 1000 хвилин без голів. 706 днів без голів!». А скільки він грав за цей час матчів-то? Ось для уникнення тиску і спокійного перезавантаження, може бути корисна зміна клубу».

  • 26-річний форвард був гравцем Динамо з 2013 по 2023 роки.
  • Двічі відправлявся до оренд: у 2015 році - до Металіста, у 2023 році - до кіпрської Омонії.
  • За харків'ян зіграв 21 матч, в якому по разу забив та асистував.
  • На Кіпрі провів 15 матчів, в яких також відзначився двома гольовими діями: забитим м'ячем та гольовою передачею.