«Це те, що неможливо описати»: Зінченко поділився емоціями від тріумфу Арсеналу над Манчестер Юнайтед

Переглядів 661
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Це те, що неможливо описати»: Зінченко поділився емоціями від тріумфу Арсеналу над Манчестер Юнайтед
Олексанлр Зінченко. Фото: Арсенал
У матчі 21 туру чемпіонату Англії лондонський Арсенал на своєму полі здобув вольову перемогу над Манчестер Юнайтед з рахунком 3:2. Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко провів поєдинок.

Зінченко допоміг Арсеналу здобути важливу перемогу. Українець брав активну участь у гольовій атаці, віддавши передгольовий пас. «Каноніри» вирвали перемогу на 90-й хвилині завдяки точному удару Нкетіа.

«Знаєте, чим мені подобається ця перемога? Почуття перемоги в останню хвилину, в останню мить. Це те, що неможливо описати».

Також Зінченко розповів про переживання під час перевірки VAR після третього взяття воріт Манчестер Юнайтед.

«Деякі хлопці казали мені, що це було так натягнуто, але на полі цього не видно. Я просто хотів насолодитися цим моментом.

Коли суддя перевіряв VAR, стадіон не дихав десять секунд. Потім, коли було зараховано гол, реакція була на висоті», – цитує Зінченко ВВС.

Цього сезону у всіх турнірах за «канонірів» 26-річний українець провів 14 матчів і відзначився однією результативною передачею.

Угода між Арсеналом та Зінченком діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 32 мільйони євро.

Арсенал продовжує лідирувати в турнірній таблиці АПЛ, набравши 50 очок у 19 матчах. У наступному турі чемпіонату Англії «каноніри» зіграють із Евертоном українського захисника Віталія Миколенка. Матч заплановано на 4 лютого.