«Це вже інший рівень»: Кучер пояснив програш Дніпра-1 АЕКу у плей-офф кваліфікації Ліги Європи

Переглядів 349
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Це вже інший рівень»: Кучер пояснив програш Дніпра-1 АЕКу у плей-офф кваліфікації Ліги Європи
Олександр Кучер, фото: ФК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер підбив підсумки першого матчу проти кіпрського АЕКу (1:2) у рамках плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи.

Український клуб у своєму дебютному матчі на євроарені ускладнив собі завдання стати учасником групового раунду Ліги Європи, програвши вдома. Поєдинок у Кошиці став дебютним не лише для тренерського штабу Дніпра-1, а й сімох новобранців, які прийшли у міжсезоння.

«Ми ретельно готувалися, для нас це була перша офіційна гра. Ми говорили, що ми матимемо помарки, і вони можуть бути для нас плачевними, адже це вже інший рівень, ніж команди, проти яких ми грали на зборах. Так воно й сталося».

Тим не менш Кучер з оптимізмом дивиться на матч-відповідь, оскільки його підопічні створили величезну кількість моментів біля воріт суперника після перерви.

«Не вистачило концентрації, можливо, досвіду єврокубкового і тому у першому таймі було важкувато. У перерві поговорили, випустили Громова і стало виходити в атаці. У нас були хороші моменти, могли забивати і не один і не два голи», – наводить слова спеціаліста офіційний сайт Дніпра-1.

Матч-відповідь між дніпрянами і АЕКом пройде 25 серпня на Кіпрі. Якщо дніпряни не пройдуть кваліфікацію ЛЄ, то зіграють у групі Ліги конференцій.

X