Валеф «привіз», а Сваток подарував надію: Дніпро-1 розпочав свою європейську історію з поразки кіпріотам

Переглядів 431
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Валеф «привіз», а Сваток подарував надію: Дніпро-1 розпочав свою європейську історію з поразки кіпріотам
Кучер з гравцями Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Український клуб, створений усього п’ять років тому, дебютував у європейських кубкових турнірах поєдинком з віце-чемпіоном Кіпру. Команда Кучера поступилася, пропустивши два голи у першому таймі, але зберігла шанси на загальну перемогу завдяки голу Сватка.

Сьогодні Дніпро-1 розпочав свій шлях у Лізі Європи. У словацькому Кошице команда Олександра Кучера зустрілася з кіпрським АЕКом.

У стартовому складу української команди вийшли чотири легіонери, але так сталося, що один з них став антигероєм зустрічі.

Дніпро-1: Валеф, Танчик, Адамюк, Сваток, Бузанелло, Сарапій, Когут (Громов, 46), Пихальонок, Пуріта (Назаренко, 61), Бланко, Довбик. 

Гості активніше розпочали поєдинок і вже на 16-й хвилині вийшли вперед завдяки голу Альтмана, який після прострілу з лівого флангу прийняв м’яч у чужому карному майданчику і з близькою відстані розстріляв Валефа.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Footballhub (@foothubua)

На 29-й хвилині гості подвоїли свою перевагу. Після подачі з кутового бразильський голкіпер помилився на виході, а Мілічевич спокійно переправив м’яч у порожні ворота.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Footballhub (@foothubua)

У другому таймі дніпряни заграли значно активніше. Майже відразу виник чудовий момент. Захисник заблокував удар Довбика, а після добивання Громова м’яч влучив у поперечину.

Господарі продовжували шукати щастя біля чужих воріт до фінального свистка і на 90-й хвилині фортуна нагородила їх голом. Навіс Піхальонка з кутового завершився результативним ударом Сватка – 1:2.

У компенсований час Сарапій отримав другу жовту картку і залишив свою команду у меншості.

Матч-відповідь відбудеться у Ларнаці 25 серпня. Переможець двобою зіграє у груповому раунді Ліги Європи, а невдаха продовжить боротьбу у групі Ліги конференцій.

X