«Це вже перебір!»: український форвард незадоволений, як ЗМІ висвітлили його інтерв’ю європейському виданню

Переглядів 716
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Це вже перебір!»: український форвард незадоволений, як ЗМІ висвітлили його інтерв’ю європейському виданню
Євген Бохашвілі. Фото: Google
Український нападник Євген Бохашвілі пояснив, що саме говорив румунському журналісту в інтерв’ю. Футболіст не задоволений, як опублікували його слова в Україні.

Учора, 1 січня, з’явилося інтерв’ю Бохашвілі румунському виданню, що викликало шок у багатьох українців, а потім стало відомо, що Оцелул та Євген розірвали контракт.

Сам футболіст залишився незадоволений висвітленням інтерв’ю в Україні, а тому вирішив розповісти, що саме він говорив.

«Це вже перебір! Я напишу тут все, як є, і незабаром вийде оригінал інтерв’ю. Тому що всі перекрутили, свої ж, це некрасиво.

По-перше, мене не вигнали. Я ще місяць тому вів переговори з іншою командою. І пішов я за згодою і це підтвердить мій клуб, з якого пішов. Це вже перший обман. По-друге, я нікому ніколи не говорив що є хороші, нормальні або миролюбні люди».

Бохашвілі сказав, що він відповідав журналісту англійською, а представник преси, мабуть, погано розумів іноземну мову.

«Я давав інтерв’ю англійською, а журналіст румун. Я сказав, що є скрізь що гарні, що погані люди. І якщо росіяни є ті, хто не хочуть війни, і хочуть зупинити це все, то нехай почнуть щось робити. А не просто говорити про щось. 

Потім є люди за кордоном, які не розуміють, навіщо Україна воює і за що. Так я для них сказав, що українці не божевільні монстри, щоб просто воювати для того, щоб комусь щось довести. Ми якраз знаємо чудово, за що воюємо. Сенс слів був цей».

Також Бохашвілі запевнив, що він підтримує Україну.

«Я завжди був за Україну, завжди! У мене дружина зі Львова. І я вже 10 років живу у Львові. Батьки з Дніпра також переїхали до Львова.

А наші журналісти, не розумію, якщо чесно, своїх же людей намагаються звинуватити в тому, що навіть не перевірили. Хоча б хтось дізнався спочатку, якщо я такі речі комусь говорив», — наводить слова Бохашвілі інстаграм Брутального футболу.

Нагадаємо, що Бохашвілі народився та виріс у Дніпрі. Є вихованцем Дніпра, за який провів чотири матчі.

Бохашвілі перейшов до Оцелула в серпні минулого року. Провів за румунську команду 13 матчів, відзначився трьома голами та однією результативною передачею.