«Це вже входить у систему, і це треба припиняти»: Маркевич жорстко висловився на адресу Вернидуба

Переглядів 21385
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Це вже входить у систему, і це треба припиняти»: Маркевич жорстко висловився на адресу Вернидуба
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Відомий український спеціаліст Мирон Маркевич прокоментував останні висловлювання у пресі головного тренера криворізького Кривбаса Юрія Вернидуба.

Мирон Маркевич незадоволений постійними наїздами Юрія Вернидуба на українських арбітрів, які, на його думку, неправильно працюють на матчах за участю Кривбаса.

«Таке треба трохи припиняти. Якщо ми дозволятимемо таке робити – це неправильно. А судді мають тримати свій якийсь гонор чи що. Я все розумію – я сам не безгрішний, і міг десь щось сказати. Але це вже трохи входить у систему, і це треба припиняти. За кордоном про це навіть не говорили, якщо чесно».

Також Мирон Богданович прокоментував слова Вернидуба про їхній конфлікт щодо призначення Ротаня на головного тренера молодіжної збірної.

«Не знаю взагалі про що йдеться. Не думаю, що це так було, і ніхто не прислухався. Більшість була за те, щоб Ротань був головним тренером, і це було побажання головного тренера збірної Шевченка, в першу чергу. Ну а зважаючи на те, що головний тренер відповідає за результат – ми пішли йому на зустріч», – сказав Маркевич в інтерв'ю Телеграфу.

Нагадаємо, Маркевич із 2016 по 2021 рік очолював комітет збірних УАФ. Він брав безпосередню участь у заміні Олександра Головка на Руслана Ротаня у 2018 році біля керма нашої молодіжки.