«Це її насторожило»: легіонерка розірвала контракт із жіночою командою Ворскли – що трапилось

Переглядів 3863
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це її насторожило»: легіонерка розірвала контракт із жіночою командою Ворскли – що трапилось
Трістан Корнейл. Фото: ФК Ворскла
Прес-аташе полтавської Ворскли Артем Лобанов розповів про причини дострокового відходу канадської футболістки жіночої команди Трістан Корнейл.

10 жовтня вся наша країна здригнулася від ракетних ударів. Окупанти обстріляли практично усі міста України. Ця ситуація стала причиною відходу Корнейл з полтавського клубу.

«До нас приїхала канадська захисниця Трістан Корнейл під Лігу чемпіонів, коли ми пробивалися до групового етапу. Вона хотіла за нас виступати, але події 10 жовтня трошки вплинули на неї морально.

У результаті вона розірвала контракт і йде з клубу. Їй сказали, що команда базуватиметься у Щасливому під Києвом, і її це насторожило. Вона сказала: «Якби ми базувалися в Ужгороді, то я ще подумала б», – цитує Лобанова Fanday.

Останніми днями російські окупанти активізували масований ракетний обстріл об'єктів критичної інфраструктури на всій території України.

Через такі терористичні дії Росії безпека не гарантована в жодному місті країни. Тому почали з'являтися чутки про можливе призупинення сезону УПЛ на невизначений термін.

X