«Це жалюгідне видовище»: джерело назвало ім'я відомого журналіста, який перебуває на ставці в УАФ

Переглядів 15862
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Це жалюгідне видовище»: джерело назвало ім'я відомого журналіста, який перебуває на ставці в УАФ
Ігор Бурбас. Фото: ТК Футбол
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко приручив футбольного журналіста Ігоря Бурбаса, оплачуючи його висловлювання та публікації.

Кілька днів тому Андрій Павелко зібрав футбольних журналістів та поспілкувався з ними на багато проблемних тем, які нависли над УАФ. Після цієї зустрічі журналіст Ігор Бурбас у своїх соціальних мережах видав хвалебні посади на честь чинного президента УАФ.

Інший футбольний журналіст – Андрій Сеньків, на тлі постів Бурбаса звинуватив його у тому, що він бере гроші від Павелка за свої матеріали.

«Це жалюгідне видовище. Бурбас був на «футболах», грав там не останню роль і проявляв себе в інсайдах, скажімо так. І тут він продовжує робити те саме.

Він ніколи у житті не намагався займатися журналістикою. Він просто перейшов до іншого дядька, який має бабло. За моєю інформацією, Ігор Бурбас отримує бабло від Павелка і спокійно з цим живе», – сказав Сеньків в ефірі передачі КДК.

Нагадаємо, після закриття телеканалів «Футбол» Бурбас спробував запустити свій ютуб-проект «Чистий підкаст», але згодом він закрився.

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Функціонера підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.