«Цей процес викликав багато сумнівів»: новий конкурент Яремчука зізнався, чому змінив Барселону на Брюгге

Переглядів 874
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Цей процес викликав багато сумнівів»: новий конкурент Яремчука зізнався, чому змінив Барселону на Брюгге
Віктор Барбера. Фото: Google
Колишній нападник Барселони Віктор Барбера нещодавно приєднався до Брюгге і тепер конкуруватиме з Романом Яремчуком за позицію форварда. Іспанець залишив Каталонію вільним агентом.

Віктор Барбера, який тепер складатиме конкуренцію українцю Роману Яремчуку на вістрі атаки Брюгге розповів, чому вирішив залишити Барселону, вихованцем якої є. 

Як зазначає нападник, рішення покинути Каталонію далося непросто:

«Це процес викликав багато сумнівів і роздумів про те, що буде найкращим для мене. І врешті-решт, через деталі, я вирішив піти».

Барбера у коментарі Relevo поділився цими деталями, які стали причиною не продовження контракту: 

«У якийсь момент вони сказали мені, що не можуть на мене розраховувати. І до моменту завершення контракту я продовжував працювати день за днем, тренуючись щодня з резервною командою аж до останніх вихідних сезону».

Після зміни тренера у резерві Барси Барбера перестав потрапляти до основи, попри гарні виступи у Юнацькій лізі УЄФА. Причиною, як зазначає нападник, стали погані стосунки з новим керманичем. Втім, підтримка команди неабияк допомогла Барбері.

  • Окрім Барбери, Брюгге також підписав форварда Ігора Тіаго.
  • Барбера залишив Барселону вільним агентом та приєднався до Брюгге. Угода нападника з бельгійським клубом розрахована до 2027 року.
  • В 23 матчах за дубль каталонців він забив вісім голів.
  • Стільки ж разів він відзначився забитими м’ячами у 11 матчах Юнацької ліги УЄФА.