«Чай або кава?»: відео цікаво челленджу від гравців київського Динамо

Переглядів 1346
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Чай або кава?»: відео цікаво челленджу від гравців київського Динамо
Футболісти Динамо. Фото: ФК Динамо
Футболісти київського Динамо знову взяли участь у цікавому челенджі на зборах та змушені були дати відповідь на вічне запитання, що краще чай або кава.

Київське Динамо продовжує радувати своїх вболівальників активністю у соціальних мережах. Цього разу у зйомці челенджу «Чай або Кава» взяли участь аж 24 футболісти столичного гранда. 

Гравці киян під час виходу на ранкове тренування пройшли челендж, відповідаючи на запитання «Чай або кава?». Суть завдання дуже проста, адже футболісти мали просто обрати напій, який їм більше подобається. 

Цікаво, що після опитування 24 гравців, пресслужба Динамо так і не змогла виявити кращий гарячий напій. Чай та кава набрали по 12 голосів.

▶️Переглянути опитування «Чай або Кава» від футболістів київського Динамо можна за ПОСИЛАННЯМ.

Це вже не перше подібне опитування, яке влаштовує пресслужба столичного клубу. Раніше Назар Волошин та Ігор Суркіс були головними учасниками подібних відео.

  • У першому турі УПЛ Динамо зустрінеться із закарпатським Минаєм. Матч на стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться 30 липня, о 17:00 за київським часом.
  • Кияни, посівши четверте місце в УПЛ минулого сезону, зіграє в Лізі конференцій.
  • Динамо дізналося суперника у третьому кваліфікаційному раунді у цьому європейському турнірі. Матчі пройдуть 10 та 17 серпня.