«Чекатимемо на півзмію»: Коноплянка натякнув, що может зробити асист з англійцями

Переглядів 396
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Чекатимемо на півзмію»: Коноплянка натякнув, що может зробити асист з англійцями
Євген Коноплянка. Фото: УАФ
Півзахисник національної команди України та польської Краковії Євген Коноплянка поділився думкою про майбутній матч зі збірною Англії та згадав свій пас напівзмію.

Учора, 20 березня, збірна України на чолі з Русланом Ротанем вирушила до Англії, де готуватиметься до матчу з «трьома левами» у рамках 1-го туру кваліфікації Євро-2024, який відбудеться 26 березня.

Зазначимо, що разом із партнерами зі збірної України до Великобританії вирушив і вінгер Краковії Євген Коноплянка, який травмувався ще 10 березня, у день виїзду своєї команди на матч із Вартою.

Євген Коноплянка в ефірі ютуб-каналу ВЗБІРНА у відмінному настрої поспілкувався з прес-аташе збірної України Олександром Глівінським, згадавши при цьому про свою коронну передачу-напівзмію і натякнувши на її можливу появу в поєдинку з англійцями.

Нагадаємо, що 11 жовтня 2013 року після матчу відбіркового раунду на ЧС-2014 проти збірної Польщі (1:0), коли Коноплянка став автором результативної передачі на Андрія Ярмоленка, вінгер назвав свою передачу напівзмією.