Челсі ціною травми Мудрика покращив шанси на єврокубки: Де Дзербі не знайшов аргументів проти синіх

Переглядів 5329
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Челсі ціною травми Мудрика покращив шанси на єврокубки: Де Дзербі не знайшов аргументів проти синіх
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Челсі святкував перемогу над Брайтоном в пропущеному матчі 34 туру АПЛ. Команда Михайла Мудрика зробила вагомий крок для повернення в єврокубки.

Челсі переконливо розібрався з Брайтоном, забивши по голу в кожному з таймів.

У першому таймі Палмер відкрив рахунок у матчі, а перед самісінькою перервою команда Почеттіно могла збільшити перевагу, якби гол багатостраждального Джексона не скасували через офсайд.

Перед перервою трапився прикрий епізод з травмою Михайла Мудрика, якого поміняли на Нкунку через підозру на струс мозку.

Відео травми Мудрика дивіться в телеграм-каналі Український футбол Онлайн

В другому таймі Нкунку. який замінив, Мудрика збільшив перевагу у протистоянні Брайтона та Челсі. 

Останні хвилини матчу Челсі догравав у меншості після вилучення Джеймса. В доданий до другого тайму час Брайтон зусиллями Велбека підсолодив гіркоту поразки.

АПЛ. 34 тур

Брайтон – Челсі 1:2

Голи: Велбек, 90+8 – Палмер, 34, Нкунку, 64

  • 23-річний Мудрик провів у поточному сезоні за лондонців 41 матч у всіх турнірах, забив сім голів і зробив дві результативні передачі.
  • Челсі зіграв 37 поєдинків, набрав 60 очок і вийшов на шосте місце в турнірній таблиці АПЛ, яке дає змогу стартувати в одному з єврокубків – Лізі Європи або Лізі конференцій, залежно від результату фіналу Кубка Англії Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед.
  • Брайтон під керівництвом колишнього головного тренера донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі провів 37 матчів, має 48 залікових пунктів і розташовується на десятій сходинці в турнірній таблиці.
  • У заключному, 38-му турі АПЛ Челсі прийме в неділю, 19 травня Борнмут, у складі якого виступає центральний захисник національної збірної України Ілля Забарний. Для виходу в єврокубки команду Мудрика влаштує нічия.