«Челсі повинен зателефонувати в поліцію»: фанати Арсеналу кепкують з Мудрика після гри з Англією

Переглядів 12379
Артем Жилінський Артем Жилінський
6 голосів
«Челсі повинен зателефонувати в поліцію»: фанати Арсеналу кепкують з Мудрика після гри з Англією
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
У зимове трансферне вікно українського вінгера Михайла Мудрика намагалися придбати два лондонські клуби – Арсенал та Челсі. Зрештою талановитий футболіст став гравцем «аристократів».

У матчі відбору на чемпіонат Європи-2024 між збірними Англії та України, який завершився поразкою синьо-жовтих з рахунком 0:2, уболівальники Арсеналу вкотре уважно стежили за діями Михайла Мудрика.

Уболівальники «канонірів» ніколи не були такі раді втратити гравця, після того, як Мудрик погано виглядав на тлі вінгера Арсеналу Бакайо Сака в матчі з Англією, пише The Sun.

Фанати Арсеналу стверджують, що цього сезону Сака є одним із найкращих гравців команди і це щасливий випадок для їхнього клубу, тому що Мудрик поки що зображає з себе людину-невидимку.

Не дивно, що Мудрика було замінено на 61-й хвилині в матчі проти Англії, оскільки вкотре не вразило своїми діями.

Один із уболівальників Арсеналу з полегшенням сказав: «Я ніколи не був такий радий, що ми не отримали гравця».

«Чи грав він у футбол до приходу в Челсі?» - запитав інший фанат.

Ще один додав: «Переоцінений - це ще м'яко сказано, Челсі повинен зателефонувати в поліцію, оскільки їх пограбували по-справжньому».

22-річний Мудрик провів за Челсі сім поєдинків та зробив одну результативну передачу. Контракт українського хавбека з лондонським клубом діє до 2031 року.