«Насолоджуйтеся своєю маячнею»: журналіст висловився про кадрові рішення Ротаня та матч Україна – Англія

Переглядів 14948
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Насолоджуйтеся своєю маячнею»: журналіст висловився про кадрові рішення Ротаня та матч Україна – Англія
Збірна України проти команди Англії. Фото: Google
Ігор Бойко, відомий український футбольний журналіст ,поділився думкою про вчорашню гру між збірними України та Англії, яка завершився поразкою команди Руслана Ротаня з рахунком 0:2.

Учора, 26 березня, у матчі другого туру кваліфікаційного відбору на чемпіонат Європи 2024 року національна команда України на виїзді без шансів поступилася збірній Англії з рахунком 0:2.

Ігор Бойко в авторському телеграм-каналі зізнався, що не зміг зрозуміти деякі кадрові рішення в.о. головного тренера збірної України Руслана Ротаня.

«89 хвилин я сумлінно намагався знайти аргументацію всім (від Циганкова в запасі до Зінченка справа в захисті) рішенням у цьому поєдинку, вважаючи, що це серйозний поєдинок.

А потім вийшов Євген Коноплянка. Процитую себе з 2007-го: Насолоджуйтеся своєю маячнею», - написав Бойко в авторському телеграм-каналі. 

Наступні матчі у кваліфікації на Євро-2024 національна збірна України проведе влітку. 16 червня наша команда зіграє на виїзді з Північною Македонією, а за три дні прийме Мальту.

X