Челсі всерйоз готовий зайнятися трансфером Мудрика: відомо, чи готові лондонці заплатити 100 мільйонів

Переглядів 452
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Челсі всерйоз готовий зайнятися трансфером Мудрика: відомо, чи готові лондонці заплатити 100 мільйонів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Представник АПЛ лондонський Челсі може серйозно почати займатися придбанням українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика, за якого донеччани хочуть отримати 100 мільйонів євро.

Челсі Лондон може розпочати займатися придбанням українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

«Челсі готовий докласти всіх зусиль, щоб підписати Михайла Мудрика», – пише твіттер-акаунт «We've Won It All», додаючи, що лондонський клуб не погодиться на ціну в 100 мільйонів євро від донецького Шахтаря.

Також журналіст Бен Джейкобс вважає, що Челсі може всерйоз зайнятися трансфером українського таланта.

«Челсі серйозно наполягатиме на підписанні Мудрика, якщо відчує, що у нього є реальні шанси виграти гонку», – цитує Джейкобса «We've Won It All».

До слова, агент Михайла Мудрика Олексій Альохін розповів про найближчі плани його клієнта. За інформацією Альохіна, український вінгер готується їхати на збір із Шахтарем. 

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.