Челсі з Мудриком в складі переміг Лестер на виїзді: українець оформив прем'єрний асист в АПЛ

Переглядів 2101
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Челсі з Мудриком в складі переміг Лестер на виїзді: українець оформив прем'єрний асист в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик допоміг Челсі взяти три очки в матчі 27-го туру АПЛ проти Лестера. Гра завершилася перемогою лондонців з рахунком 3:1.

Мудрик повернувся у стартовий склад Челсі після того, як два поєдинки поспіль взагалі не з'являвся. Для вінгера збірної України це була сьома поява в футболці «аристократів».

Головний тренер Челсі Грем Поттер вирішив заграти Мудрика в трійці нападу, змінюючись позиціями з Феліксом та Хаверцом.

Челсі вдалося провести перший гол вже на 11-й хвилині зусиллями Бена Чілвелла, якому вдалося розписатися у воротах колишньої команди. Гості на 34-й хвилині могли збільшити перевагу в рахунку, натомість гол Жоау Фелікса було скасовано після перегляду VAR.

Під завісу першого тайму команди обмінялися голами Патсона Даки та Кая Хавертца та пішли на перерву за раухнку 2:1 на користь Челсі.

В другому таймі голів довелося чекати близько півгодини. Спочатку на 75-й хвилині Мудрик реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером Лестера, проте встиг забігти в офсайд, який позбавив українця дебютного голу в футболці Челсі.

Вже за три хвилини Михайлу вдалося оформити першу результативну дію в новій команді, зробивши асист на Матео Ковачича, який після скидки Мудрика пробив з двійника та встановив підсумковий рахунок в зустрічі – 3:1 на користь Челсі.

Мудрик в матчі з Лестером провів на полі 82 хвилини та зробив все, щоб до нього не приклеїлося прізвисько «агент 007», яке стало мемом на британських просторах інтернету.