Челсі зажадав гарантії щодо Мудрика: джерело повідомило деталі можливого трансферу вінгера «гірників»

Переглядів 292
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Челсі зажадав гарантії щодо Мудрика: джерело повідомило деталі можливого трансферу вінгера «гірників»
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник збірної України та донецького Шахтаря Михайло Мудрик входить до сфери інтересів не лише лондонського Арсеналу, а й лондонського Челсі.

«Каноніри» вже зробили дві офіційні пропозиції Шахтарю щодо Мудрика, але отримали відмову. Челсі також розглядає варіант із придбанням талановитого вінгера «гірників», але є один нюанс.

Співвласники Челсі Тодд Боелі та Бехдад Егбалі хочуть отримати гарантії того, що Мудрик готовий вибрати їхній клуб замість Арсеналу.

Тільки після цього «аристократи» будуть готові зробити офіційну пропозицію Шахтарю щодо трансферу футболіста, повідомляє авторитетне британське видання The Telegraph.

Травми гравців Челсі Крістана Пулішича та Рахіма Стерлінга можуть прискорити перехід Мудрика. Керівництво клубу впевнене, що зможе запропонувати Шахтарю вигідніші фінансові умови, ніж Арсенал.

Раніше стало відомо, що «каноніри» можуть вийти з переговорів щодо Мудрика у випадку, якщо Шахтар влаштовуватиме аукціон.

22-річний Мудрик провів цього сезону 18 матчів, у яких забив десять голів і зробив вісім результативних передач. Контракт гравця з донецьким клубом діє до кінця 2026 року.