Через п'ять місяців: Дніпро-1 повернувся до рідного міста і провів тренування на базі перед дербі з Кривбасом

Переглядів 323
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Через п'ять місяців: Дніпро-1 повернувся до рідного міста і провів тренування на базі перед дербі з Кривбасом
Тренування Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Сьогодні, 28 листопада, відбудеться поєдинок 15-го туру української Прем'єр-ліги між криворізьким Кривбасом та Дніпром-1. Дніпровська команда провела тренування у рідному місті.

Майже п’ять місяців тому – а якщо зовсім точно, 148 днів – команда залишила Дніпро та вирушила на тренувальний збір до Словенії. Потім був переїзд до Кошице та участь у неймовірному марафоні з багаточисленними переїздами через кордон. 

Транзитом через Дніпро команда Олександра Кучера дістається Кривого Рогу, куди Кривбас гостинно запрошує своїх суперників в останніх двох турах осінньої частини чемпіонату.

Багато емоцій викликало повернення на рідну базу, де відбулося передматчеве тренування, повідомляє офіційний сайт клубу. Агроном, персонал та кухарі дуже щиро та радісно вітали футболістів, медичний штаб та знайомились з новим тренерським складом (нагадаємо, що Олександр Кучер з помічниками прийняв команду на літніх зборах). 

Саме тренування складалося з низки ігрових вправ та пройшло під акомпанемент дощу. І після заняття команда вирушила до Кривого Рогу. 

Матч Кривбас – Дніпро-1 відбудеться сьогодні, 28 листопада, і розпочнеться о 14:00.