«Четверта гра Реброва, і знову переконливий Судаков»: Вацко назвав кращих гравців України у матчі з англійцями

Переглядів 2239
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Четверта гра Реброва, і знову переконливий Судаков»: Вацко назвав кращих гравців України у матчі з англійцями
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Футбольний коментатор Віктор Вацко назвав імена гравців національної збірної України, які йому найбільше сподобалися у матчі відбору жо Євро-2024 проти Англії.

Віктор Вацко назвав своїх фаворитів у складі збірної України за підсумками гри проти Англії (1:1).

«Мені дуже сподобався Конопля. Такий бійцюган, який заряджений і на оборону, і на атаку. До плюсу йому гольова передачу. Миколенко був звіром у боротьбі, виграв 71% єдиноборств – найкращий результат у команді.

Забарний – звичайно, професор. Незамінний у центрі оборони збірної. Неймовірний спокій, впевненість у роботі з м’ячем, 90% точних передач».

Але найбільше журналісту сподобався півзахисник донецького Шахтаря Георгій Судаков.

«Особливо мене Судаков здивував. Знаєте чому? Він цього сезону досі зіграв тільки 54 хвилини проти Колоса та Миная, а тут 100 мільйонів Райс, 100 мільйонів Беллінгем, 100 мільйонів Кейн.

Четверта гра Реброва у збірній України, і знову дуже переконливий Судаков робить ще одну заявку з претензією на статус основного футболіста цієї команди», – сказав Вацко в ефірі своєї авторської програми на Ютубі. 

  • 9 вересня Україна зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. З аналогічним рахунком закінчився і матч Італії проти Північної Македонії.
  • Підопічні Реброва наразі посідають другу сходинку у Групі С, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спалетті має чотири очки після трьох матчів.
  • Між собою збірні України та Італії зустрічалися вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.