Чи будуть «зливати» Луческу у Динамо? Леоненко дав однозначну відповідь

Переглядів 18850
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Чи будуть «зливати» Луческу у Динамо? Леоненко дав однозначну відповідь
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Колишній гравець київського Динамо Віктор Леоненко, а нині футбольний експерт оцінив можливість того, що кияни спеціально програють матч Арісу для звільнення Луческу.

Віктор Леоненко вважає, що футболісти наважаться на такий крок, адже наслідки будуть жахливі. Експерт впевнений, що Аріс треба перемагати. 

«Ні, не будуть. Уявляєте, який це буде скандал? Тут прийдеться відразу усіх не виганяти, не розривати контракти, а викидати просто. Тим паче зараз треба довести, але я не знаю, як вони це будуть робити. Хоча обіграти (Аріс, – прим. «УФ») можна». 

Леоненко згадав один випадок, коли справді зливали наставника, але в Динамо так не заведено.

«Зливати» ніхто не буде. У Динамо – це не прийнято. Було один раз, здається, коли було 9-1. Торді футболісти іншої команди «зливали» Іллю Близнюка. А так, щоб свої».

Леоненко згадав свою невдалу спробу вплинути на майбутнє тренера. Експерт підсумував і сказав, що сьогодні це — не реально.

«Навіть ми хотіли Сабо зняти, поїхали до Суркіса. Нас по одному викликали. Ось так. Хлопці забудьте про це слово «зливати». Зараз це не реально, тому що у всіх контракти», — написав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

  • Перший матч третього кваліфікаційного раунду ЛК Динамо програло Арісу (0:1).
  • Матч-відповідь Динамо – Аріс пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Головним суддею поєдинку-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Динамо (Київ, Україна) –  Аріс (Салоніки, Греція) буде 34-річний австрієць Себастьян Гішшамер.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Баку, Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина).