«Чи то ти Лукашенко в Білорусі, чи Каладзе в Грузії»: журналіст відверто висловився про ексдинамівця, а зараз політика

Переглядів 14779
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Чи то ти Лукашенко в Білорусі, чи Каладзе в Грузії»: журналіст відверто висловився про ексдинамівця, а зараз політика
Кахабер Каладзе. Фото: Google
Культовий опорний півзахисник київського Динамо кінця 90-х років минулого століття грузин Каха Каладзе вкотре продемонстрував своє справжнє, проросійське обличчя.

Один з найкращих гравців золотого покоління київського Динамо 90-х Каха Каладзе продовжує негативно дивувати. І думають так не лише багато українців, котрі читають інтерв'ю Кахи та стежать за його політичною кар'єрою, а і його співвітчизники. 

Наприклад грузинський спортивний коментатор та журналіст Зураб Чітая максимально відкрито сказав все, що думає про ексфутболіста та чинного мера Тбілісі.

«Молодий, симпатичний, прогресивний, грав у Мілані, жив у Європі, прекрасна сім'я, діти, інстаграм, все красиво. Тому йому потрібно говорити те, що раніше від нього не просили. Нічого дивного у його трансформації немає. 

Мотивація Каладзе така сама, як у решти партії «Грузинська мрія». Мотивація збереження влади, володіти країною взагалі у тій орбіті, в якій це можна, а це орбіта російська. І це Росія тобі дозволить робити все, що ти хочеш, чи то ти Лукашенко в Білорусії, чи Каладзе в Грузії. Росія дасть уряду повну свободу, якщо залишаєшся в її орбіті. Їм хочеться зберігати владу з порушеннями, з підтасовуваннями, з адмінресурсом, з пропагандою в стилі російської», - цитує Чітаю Tribuna.

  • 45-річний Кахабер Каладзе виступав за київське Динамо з 1998 по 2000 рік.
  • Після чого перейшов у італійський Мілан за 16 мільйонів євро.
  • Протягом свого перебування в Динамо, Каладзе зіграв за біло-синіх 116 матчів: 10 голів. 
  • Грузинський захисник тричі ставав чемпіоном України, а також тричі здобував Кубок України разом з киянами.