«Чим пишаюся!»: ексгравець збірної Росії воює проти України під Бахмутом – фото

Переглядів 834
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Чим пишаюся!»: ексгравець збірної Росії воює проти України під Бахмутом – фото
Андрій Соломатін. Фото: Google
Колишній футболіст збірної росії та московського ЦСКА Андрій Соломатін вступив у терористичне угруповання «Еспаньола», яке воює проти нашої країни.

Чемпіон рф у складі московського ЦСКА стверджує, що перебуває під Бахмутом, додавши необхідність перемоги, яка поверне їх до Європи. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Mash. 

Соломатін, який закликав «переробляти» українських дітей, із захопленням відгукнувся про своїх співвітчизників, які вбивають захисників України та її мирних жителів.

«Зараз ми знаходимося під Бахмутом. Вступив до загону особливого призначення «Еспаньола». Чим пишаюся! Дякую футболу та російському фанатизму за це. Тут знаходяться хлопці, які ганяли за свої клуби, за вас, футболісти, по всій країні, часом витрачаючи останні гроші на дорогу і квитки».

Також Соломатін заявив, що їм постійно потрібна підтримка, адже саме так вони і хочуть повернутися до Європи.

«Зараз хлопцям потрібний зворотний зв'язок, зворотна підтримка від вас. Не думайте, що ми швидко кудись повернемося. Чим швидше ми тут переможемо, тим швидше повернемося до Європи. Не треба дзюбити, треба вже повертатися обличчям до тих хлопців , які перебувають тут», – сказав російський злочинець.

Раніше Соломатін захопився диктатором володимиром путіним. У мережі ексфутболіст назвали хворим на голову після слів про загниваючу Європу.