«Чіпляється за останню соломинку»: експерт назвав головну помилку президента УАФ під час судових розглядів

Переглядів 1684
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Чіпляється за останню соломинку»: експерт назвав головну помилку президента УАФ під час судових розглядів
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналіст Михайло Співаковський прокоментував останні події навколо президента УФА Андрія Павелка та висловив особисту думку щодо мотивів його дій.

Як вважає Співаковський, Павелко відчуває загрозу втрати свого крісла через судові розгляди, що почалися навколо нього. Функціонер хоче спробувати врятуватися шляхом організації в Україні чемпіонату світу 2030 року, щоб показати ефективність на своєму місці.

«Після засідання суду Павелко організував збори УАФ, де розпочалася робота над заявкою України на ЧС-2030. Павелко чіпляється за цей форум як за свою останню соломинку. Йому важливо асоціювати себе з чемпіонатом світу, що саме він його привіз до України і його не можна усувати з посади.

На мій погляд, головна помилка Павелка, що за цей час судових розглядів він так і не вийшов у публічний простір», – сказав Співаковський у програмі «ТаТоТаке».

Нагадаємо, що днями Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X