«Чому його немає в основному списку збірної України?»: Циганик здивований вибором Ротаня на матч з Англією

Переглядів 8276
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Чому його немає в основному списку збірної України?»: Циганик здивований вибором Ротаня на матч з Англією
Данило Ігнатенко. Фото: УАФ
Футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик висловився про рішення Руслана Ротаня відправити півзахисника Бордо Данила Інгатенка до резервного списку збірної України на гру з Англією.

У понеділок, 6 березня, Українська асоціація футболу опублікувала заявку збірної України на матч відбору Євро-2024 з англійцями. Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань не включив Данила Ігнатенко до основного списку, а відвів йому місце у резервному.

Таким вибором наставника першої команди країни залишився незадоволений Ігор Циганик.

«Я маю одне питання: чому в основному списку немає Ігнатенка? Він довів за Петракова, що може бути основним футболістом збірної. Ігнатенко – головна заміна Степаненка. Це та людина, що у середині поля може викусити все. Не дай Боже щось трапитися зі Степаненком, хто в нас там буде вигризати?» – сказав Циганик в ефірі авторської передачі на ютубі.

Ігнатенко дебютував у збірній Україні влітку минулого року за Олександра Петракова. Всього на його рахунку п'ять матчів у футболці національної команди, в яких він відзначився одним забитим голом.

Матч Англія – Україна відбудеться 26 березня у Лондоні на стадіоні «Уемблі».

X