«Чому потрібно вимагати показувати такі матчі?»: коментатор не здивований відсутністю трансляції гри збірної України

Переглядів 812
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Чому потрібно вимагати показувати такі матчі?»: коментатор не здивований відсутністю трансляції гри збірної України
Дмитро Джулай. Фото: Google
Футбольний коментатор Дмитро Джулай поділився думкою про відсутність трансляції товариського матчу Брентфорд 2 – національна команда України (0:2).

Дмитро Джулай вважає, що такі матчі, як Брентфорд 2 проти збірної України, не треба вимагати показувати, бо це насамперед для наставника команди.

«Товариська гра збірної без трансляції? Тому що це з клубом, тому що це насамперед для тренера, якого поставили на один матч. Йому потрібно спробувати хоч щось зробити з цими футболістами. Я взагалі не знаю, чому потрібно вимагати показувати такі матчі.

Он на зборах коли команди грають. Мені навіть цікаво, що сказав би Лобановський, якби до нього прийшли і розповіли, що ми будемо показувати у Ютубі всі матчі на зборах, що б він про це подумав. Нехай грають. У них найважливіший матч у неділю буде. А цей… Я не розумію, що дасть вболівальникам цей матч, якщо ви його побачите», - сказав Джулай.

Нагадаємо, збірна України стартує в груповому етапі відбору на чемпіонат Європи 2024 року поєдинком другого туру проти Англії (перший тур наша команда пропускає). Гра відбудеться 26 березня і розпочнеться о 19:00 за київським часом.