«Чому так - ми поки що не знаємо»: Огненович спробував пояснити нічию Металіста 1925 з Колосом

Переглядів 239
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Чому так - ми поки що не знаємо»: Огненович спробував пояснити нічию Металіста 1925 з Колосом
Періца Огненович. Фото: Металіст
Виконувач обов'язків головного тренера харківського Металіста Періца Огненович прокоментував результат сьогоднішнього матчу проти ковалівського Колоса (0:0).

Металіст зіграв унічию з Колосом у сьогоднішньому домашньому матчі 19-го туру української Прем'єр-ліги (0:0). Безвиграшна серія харків'ян досягла 12 поєдинків.

Виконувач обов'язків головного тренера Металіста 1925 Періца Огненовіч пояснив причини невдалих результатів на післяматчевій пресконференції.

«Не забили пенальті, втратили багато гольових моментів. Подібне відбувається в кожному матчі, у нас є моменти, але нам дуже важко забити гол. Чому так - ми поки що не знаємо. Намагаємося, багато і якісно працюємо на тренуваннях у цьому напрямку, але переломити цю тенденцію поки що не можемо.

Нам просто потрібно виграти матч, щоб команда психологічно розвантажилася, щоб хлопці побачили, що ми можемо вигравати», - сказав Огненович.

У наступному турі Металіст зустрінеться з лідером УПЛ - донецьким Шахтарем. У першому колі донецька команда обіграла харків'ян із рахунком 6:1, але Огненович рішуче налаштований на майбутній поєдинок.

Металіст провів 19 матчів, набрав 18 очок і посідає 13 місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.