Чому у матчі проти Аріса не грав Ванат? Джерело повідомило причину відсутності форварда Динамо

Переглядів 2765
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Чому у матчі проти Аріса не грав Ванат? Джерело повідомило причину відсутності форварда Динамо
Владислав Ванат. Фото: УПЛ
Нападник київського Динамо Владислав Ванат неочікувано пропустив перший матч кваліфікації Ліги конференцій із грецьким Арісом без жодних передумов.

В першому поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій грецький Аріс переміг київське Динамо, завдяки забитому голу з пенальті (1:0).

Багато вболівальників столичного клубу здивувалися вибору головного тренера біло-синіх Мірчі Луческу щодо центрального нападника на матч із Арісом. Адже замість Ваната, який забив три м’ячі у стартових турах УПЛ, з’явився Беніто. Жодних натяків на подібну заміну перед матчем єврокубка не було.

Виявилося, що Владислав Ванат пропускав поєдинок із Арісом через проблеми зі здоров’ям, адже у нападника піднялася температура, про що повідомив журналіст Zorya Londonsk Ендрю Тодос.

  • Якщо кияни пройдуть греків, то у наступній стадії вони зіграють проти переможця пари Нефтчі – Бешикташ (перший матч 1:3). 
  • Базові дати поєдинків раунду плей-офф 24 та 31 серпня. 
  • У серпні команда Мірчі Луческу в рамках УПЛ також зіграє з одеським Чорноморцем (20.08) і рівненським Вересом (26.08).