Чорноморець мінімально переміг Полісся: команда Григорчука ввійшла до зони Ліги чемпіонів

Переглядів 2652
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Чорноморець мінімально переміг Полісся: команда Григорчука ввійшла до зони Ліги чемпіонів
Чорноморець - Полісся. Фото: УПЛ
У матчі сьомого туру Української Прем'єр ліги одеський Чорноморець приймав житомирське Полісся. Поєдинок цих команд завершився перемогою господарів із рахунком 1:0.

У цьому поєдинку зустрічалися команди, які мають абсолютно дві протилежні серії. Чорноморець двічі поспіль програв в рамках УПЛ, а Полісся тричі поспіль перемогло, тому одна з цих серій мала завершитися.

Вже на 13-й хвилині Чорноморець повів у рахунку. Васильєв чудово пробив зі штрафного по воротах у дальній кут, Бойко хоч і стрибав, але не зумів врятувати команду.

В середині першого тайму команди обмінялися моментами. Спочатку був навіс зі штрафного від Полісся до майданчика Чорноморця, однак Брагару вибив м'яч прямо перед Шабановим. А потім Ієде прострілював у штрафний майданчик, гравці Полісся перевели м'яч, але прямо в ноги Бойчука, який бив по воротах у дальній кут і Бойко встиг зреагувати та перевести м'яч на кутовий.

На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь одеситів.

На старті другої половини житомирці створили декілька небезпечних моментів, однак Чорноморець зумів зберегти ворота «сухими». Полісся продовжувало тиснути на господарів, але м'яч відмовлявся залітати у ворота.

Яскравим прикладом цього став момент, коли Ієде вибив м'яч головою з лінії воріт після удару через себе від Макуани. Однак забити підопічні Калитвинцева так і не змогли.

Фінальний свиток зафіксував перемогу Чорноморця з рахунком 1:0.

  • Наступний матч команда Григорчука проведе на виїзді з Олександрією 22 вересня.
  • Житомирський колектив прийматиме Минай 23 вересня.
  • Після цього поєдинку Чорноморець посідає другу позицію з 12 очками, а Полісся на третій сходинці з 12 балами також.