Цифри і факти

Переглядів 172
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

У чемпіонаті був зафіксований другий хет-трик. Він на рахунку гравця «Енергії» Дениса Овсяннікова. Це вже другий випадок у першості, коли гравець львівської команди забиває три м’ячі в одному матчі.

У турі були зафіксовані три випадки, коли гравці забивали два м’ячі в одному матчі. Дублі на рахунку Дмитра Бондаря, Євгена Рогачова (обидва — «Енергія») та Євгена Валенка («Ураган»). Усього у чемпіонаті зафіксовано 18 дублів. Шість на рахунку гравців львівської «Енергії».

Також у турі пробивалися три дабл-пенальті. Сергій Якунін із «Урагану» та Євген Рогачов із «Енергії» свої спроби реалізували. А Олександр Вершинін із ЛТК із десятиметрової позначки не зміг переграти воротаря «Спортлідера+». Усього у чемпіонаті пробивалося вісім дабл-пенальті. Тільки чотири з них були реалізовані.

Перемога над «Єнакієвцем» стала для львівської «Енергії» 195 у чемпіонатах України. А ось поразка у матчі з «Ураганом» стала для «Кардинала-Рівного» 100 у чемпіонатах України. М’яч, забитий Віталієм Дзюбою в матчі ЛТК — «Спортлідер+», став 150, який пропустила команда із Хмельницького у чемпіонатах України. Свої перші м’ячі у чемпіонатах України забили гравці ЛТК Андрій Лисенко та Віталій Дзюба. Їхній партнер по команді Анатолій Доманський забив свій 50-й м’яч у чемпіонатах України. Перший гол Дениса Овсяннікова в матчі «Енергія» —«Єнакієвець» став для гравця 145 у чемпіонатах України. 20-й м’яч у чемпіонатах України забив Олександр Басич із «Кардинала-Рівного».

Гравець «Єнакієвця» Кайо Жуніор був вилучений з майданчика за другу жовту картку. До речі, це вже його друге вилучення у чемпіонаті. Зафіксовано чотири випадки, коли гравці залишають майданчик після отримання червоних карток.

Сергій ЧАЙКА.

X