«Циганков був кошмаром»: думки іспанської преси щодо українця розділилися

Переглядів 8817
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Циганков був кошмаром»: думки іспанської преси щодо українця розділилися
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
У вівторок, 24 травня, у поєдинку 36-го туру Ла Ліги каталонська Жирона на виїзді зіграла внічию із Сельтою (1:1). У складі гостей весь матч провів український півзахисник Віктор Циганков.

Вінгер Жирони Віктор Циганков був одним із найактивніших учасником матчу з Сельтою. Спочатку українець втратив м'яч у центрі поля, після чого команда з Віго відкрила рахунок, а в другому таймі Віктор заробив пенальті, який реалізував Стуані.

Іспанська преса оцінила дії Циганкова в матчі з Сельтою.

Sport.es

"Зробив помилку, яка призвела до першого голу, але потім заробив пенальті своїм дриблінгом, який призвів до взяття воріт. Він виділяється".

Mundo Deportivo

"Циганков заробив пенальті, але був кошмаром зі своїми неконтрольованими діями і забігами. Продовжує зростати".

Lesportiu

"У Циганкова було все. Гол Сельти виник через його велику помилку на початку гри, коли він неправильно прийняв м'яч і втратив його. У другому таймі він заробив пенальті, завдяки якому гра була зведена до нічиєї".

У поточному сезоні 25-річний Циганкова у складі Жирони провів 16 матчів, у яких забив три м'ячі та зробив п'ять асистів.

Наразі команда українця посідає восьме місце в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи у своєму активі 49 очок, і продовжує боротьбу за потрапляння до єврокубкової зони.

X