«Циганков робив результат»: Караваєв розповів, чи готовий він замінити колишнього лідера киян

Переглядів 308
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Циганков робив результат»: Караваєв розповів, чи готовий він замінити колишнього лідера киян
Олександр Караваєв. Фото: Динамо
Півзахисник київського Динамо Олександр Караваєв поділився думкою про свою готовність замінити на правому фланзі атаки столичного гранда Віктора Циганкова.

Гравець столичного гранда Караваєв зізнався, що Циганков був лідером Динамо і замінити його буде досить складно.

«Циганков – той гравець, котрий робив результат. Звичайно, дуже важко буде замінити такого футболіста. Знаю, що від мене хоче тренер.

Він мені казав щоразу, що хоче, щоб я виходив у той момент, коли йому це потрібно – з лави запасних чи здебільшого».

Також Караваєв заявив, що готовий грати на будь-якій позиції, куди його поставить головний тренер синьо-білих Мірча Луческу.

«Немає жодної образи, коли не граю, бо знаю, що він на мене розраховує. Я будь-якої миті повинен бути готовий. Якщо буде така роль, що я потрібен саме на цій позиції – гратиму на ній.

Але всі бачили, що я граю лівого захисника чи півзахисника. Гратиму на всіх позиціях, де буде можливість», — сказав Циганков в інстаграм-блозі Дмитра Ільченка.

У поточному сезоні Караваєв у складі Динамо провів 23 матчі у всіх турнірах, у яких забив два м'ячі та зробив один асист.

На зимову перерву київська команда пішла на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 15 матчах. Чемпіонат України відновиться на початку березня.