Циганков розповів про дебют за Жирону: також українець висловився стосовно свого лідерства в команді

Переглядів 4104
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Циганков розповів про дебют за Жирону: також українець висловився стосовно свого лідерства в команді
Віктор Циганков з наставником Жирони Мічелом. Фото: Google
Український легіонер Жирони Віктор Циганков прокоментував, коли він може вперше зіграти за каталонську команду. Також українець висловився, чи хоче він бути лідером жирондінців.

Новоспечений футболіст Жирони Віктор Циганков розповів про свою бесіду з головним тренером каталонців Мічелом.

«Він запитав, коли я буду готовий грати. Це все. Я ще не тренувався з командою, але сподіваюся бути готовим, можливо, до наступного поєдинку», – цитує Циганкова офіційний сайт жирондінців. 

Також український легіонер сказав, чи хоче він бути лідером Жирони.

«Я не хочу бути лідером, я просто хочу допомагати команді досягати результату в кожному матчі, допомогти їй залишитися в Ла Лізі», – додав Циганков.

Додамо, що Жирона на даний момент з 21 очком в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Ла Ліги. Наступний матч 22 січня жирондінці зіграють на виїзді з Вільярреалом. А 28 січня в рамках каталонського дербі команда Циганкова зустрінеться на своєму полі з Барселоною.

Віктор Циганков грав за київське Динамо з 2016 року. За цей час на офіційному рівні український футболіст зіграв за столичну команду 241 матч та відзначився 95 голами. За збірну України на даний момент Циганков зіграв 42 поєдинки та забив сім м’ячів.

Динамо за трансфер Циганкова отримало п'ять мільйонів євро. Також київський клуб отримає 50 відсотків від продажу українця з Жирони в інший клуб. Зазначимо, що трансфер Циганкова став одним із трьох найдорожчих в історії жирондінців. Раніше за п'ять мільйонів каталонський клуб також придбав Муньєсу та Мохіку.