Циганков став найкращим гравцем Жирони у важливому матчі: українець зробив класний асист зі штрафного

Переглядів 7993
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Циганков став найкращим гравцем Жирони у важливому матчі: українець зробив класний асист зі штрафного
Віктор Циганков. Фото: Google
Український вінгер записав до свого активу черговий результативний пас. На цей раз Віктор Циганков відзначився асистом у виїзному поєдинку з Осасуною.

П'ятого червня в рамках 38 туру іспанської Ла Ліги Жирона Віктора Циганкова на виїзді зустрічалася з Осасуною.

Перший тайм цієї зустрічі завершився нульовою нічиєю. На початку другої половини поєдинки Анте Будімір оформив дубль за Осасуну. А на 75 хвилині після розкішого навісу зі штрафного удару у виконанні Віктора Циганкова Рейнієр відіграв один пропущений м'яч. Більше голів у цьому поєдинку не було, а тому Осасуна обіграла з рахунком 2:1 Жирону, за яку асистом відзначився Циганков.

Відео класного асисту у виконанні Циганкова можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Портал статистики WhoScored поставив за цей матч українському футболісту оцінку 7,4. Це найкращий бал у складі каталонської команди за цю зустріч.

Зазначимо, що за підсумками цього поєдинку Осасуна посіла сьоме місце в турнірній таблиці Ла Ліги та вийшла до єврокубків. Жирона фінішувала десятою та наступного сезону буде вирішувати завдання на внутрішній арені.

Циганков у сезоні 2022/2023 зіграв за Жирону 19 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та шість результативних передач.