«Вони цікавилися у Циганкова його грою»: Циганик повідомив, що Жирона хоче придбати зірку збірної України

Переглядів 9756
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Вони цікавилися у Циганкова його грою»: Циганик повідомив, що Жирона хоче придбати зірку збірної України
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик в етері Циганик Live повідомив про те, що Жирона, в якій грає Віктор Циганков, має інтерес до нападника збірної України Артема Довбика.

Український журналіст Ігор Циганик в етері своєї авторської програми повідомив про інтерес Жирони до найкращого бомбардира чемпіонату України 2022/23 Артема Довбика.

«Жирона стала в чергу за Довбиком. Спортивний директор Жирони й головний тренер дуже цікавилися у Віктора Циганкова скілами Довбика, його можливостями, грою, сильними та слабкими сторонами. Циганков це Артему передав», - повідомив журналіст.

Раніше повідомлялося про інтерес до Довбика зі сторони Трабзонспора, який пропонує нападнику дуже хороші контрактні умови. За інформацією джерела, Дніпро-1 намагається залишити Артема в команді та веде перемовини про продовження контракту.

Нагадаємо, що Віктор Циганков перейшов до Жирони з Динамо взимку цього року за 5 млн євро. У поточному сезоні 25-річний вінгер відіграв 18 матчів, у яких забив три голи та віддав п'ять гольових передач.

  • Довбик цього сезону провів 39 матчів у всіх турнірах за Дніпро-1. 25-річний нападник забив 29 голів та віддав вісім результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює Артема в 11 млн євро.
  • Контракт з Дніпром-1 у форварда закінчується 31 грудня 2023 року
  • У складі збірної України Довбик провів 15 матчів, в яких забив шість голів.