«Циганков уже влітку може перейти до Манчестер Сіті»: Дулуб оцінив прогрес вихованця Динамо у Жироні

Переглядів 8090
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Циганков уже влітку може перейти до Манчестер Сіті»: Дулуб оцінив прогрес вихованця Динамо у Жироні
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Колишній білоруський наставник ФК Львів, Карпат та Чорноморця Олег Дулуб дав оцінку гри українського півзахисника Віктора Циганкова у Жироні.

25-річний Віктор Циганков проявив себе просто блискуче, увірвавшись у чемпіонат Іспанії – так вважає Олег Дулуб. Про це він розповів у інтерв'ю для FanDay.net.

«Не здивуюся, якщо наступним його кроком цього літа стане перехід до Манчестер Сіті або іншого топ-клубу. Не факт, що все буде настільки швидко, але, певен, Віктор зробив цієї весни величезний кар'єрний крок уперед. Його трансфер до Жирони з агентом спочатку планувався як трамплін».

Дулуб впевнений, що Циганков готовий до гри у будь-якому топовому чемпіонаті, крім італійського. Білоруський спеціаліст пояснив, чому так вважає.

«Віктор може бути затребуваний у будь-якому з топ-чемпіонатів, мабуть, крім італійського. На Апеннінах не така важлива імпровізація, до якої здатний Циганков. А, крім того, дуже велике значення має тактичний вишкіл, який формується раніше, ніж у його 25-річному віці», – сказав Олег Дулуб.

Нагадаємо, що Циганков взимку за п'ять мільйонів євро перейшов з Динамо в Жирону. За цей час українець встиг провести 15 поєдинків, у яких забив три голи та віддав п'ять результативних передач. 

Нині команда Віктора йде на сьомому місці в чемпіонаті Іспанії, яке гарантує участь у кваліфікації Ліги конференцій.

X