«Циганков вдихнув життя у Жирону»: іспанська преса оцінила гру українця проти Альмерії

Переглядів 1562
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Циганков вдихнув життя у Жирону»: іспанська преса оцінила гру українця проти Альмерії
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Віктор Циганков провів чудовий матч за Жирону в Ла Лізі проти Альмерії (6:2), в якому забив гол і відзначився асистом. Іспанська преса високо оцінила гру нашого співвітчизника.

Віктор Циганков відзначився голом та асистом у матчі Прімери проти Альмерії (6:2). Уболівальники Жирони оцінили гру українського вінгера.

Віктор Циганков відкрив рахунок своїм голам та асистам за Жирону в матчі 22-го туру чемпіонату Іспанії проти Альмерії (6:2).

▶️ Відео дебютного гола та асиста Циганкова за Жирону можна подивитися за ПОСИЛАННЯМ

Lesportiu

«Вихід Циганкова та Рікельме на флангах вдихнув нове життя в Жирону, яке було більш смертоносним, ніж будь-коли, і змогло вирішити результат гри ще в першому таймі».

Mundo Deportivo

«Циганков, Рікельме та Хаві Ернандес завершили партію у перші 45 хвилин. Український футболіст показав свою найкращу гру з моменту переходу до Жирони».

Sport.es

«Українець показав свій клас голом та філігранною передачею п'ятою. Схоже, він уже влився у колектив».

Нагадаємо, 17 січня Циганков підписав контракт із Жироною до літа 2027 року. Динамо отримає компенсацію у п'ять мільйонів євро та 50% від подальшого перепродажу гравця.

Після 22 турів каталонці йдуть на 11 сходинці у таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 27 очок. 26 лютого Жирона на виїзді зіграє проти Атлетіку.